Kelioninės kompresinės kojinės TRAVENO by SIGVARIS

Kelioninės kompresinės kojinės

Vis daugiau ir daugiau žmonių keliauja ilgus atstumus, o ilgos kelionės lėktuvu, traukiniu, autobusu, automobiliu padidina riziką susirgti giliųjų venų tromboze. Kelionės ilgai sėdint kraujas susistovi venose, sulėtėja kraujo tekėjimas, jaučiamas kojų nuovargis, skausmas, patinsta pėdos, čiurnos. Ilgai sėdint (daugiau nei 4 valandas) rizika susirgti giliųjų venų tromboze padidėja 4 kartus. Giliųjų venų tromboze galima susirgti kelionėje, nepriklausomai nuo amžiaus, svorio ar gyvenimo būdo.

Keliaujant rekomenduojama dėvėti kelionines kojines TRAVENO by SIGVARIS. Dėl laipsniškai kintančio suspaudimo (didžiausias ties čiurna 15-18 mmHg ir mažėjantis kylant į viršų) šios kompresinės kojinės yra paprastas ir patogus būdas sumažinti kojų sunkumo pojūtį, kojų skausmus, pėdų ir/ar kulkšnių patinimą bei kitus simptomus. Nešiojant šias kojines sumažėja rimtesnių būklių rizika, pavyzdžiui, flebito, giliųjų venų trombozės, plaučių embolijos.

TRAVENO kojinės  pagamintos iš Q-skin medžiagos, todėl turi bakterijų augimą stabdančių savybių, saugo nuo odos dirginimo ir nemalonaus kvapo. Šių kojinių kraštai numegzti taip, kad kojinės nesmuktų. Dėvint TRAVENO kojines jaučiamas komfortas ir malonus švelnumas, o kojos išlieka tokios, kokios buvo iš ryto ‒ nepavargusios ir neapsunkusios. Šios kojinės – elegantiškos ir patogios, todėl džiugina tiek jas mūvinčias moteris, tiek vyrus.

SIGVARIS atliko TRAVENO kojinių efektyvumo testą: 12 keleivių iš 116, kurie nedėvėjo kelioninių kojinių skrydžio metu, išsivystė trombozė. Kitoje grupėje, kurioje visi  115 keleivių dėvėjo kelionines kojines, nustatyta, jog visi išvengė kojų venų trombozės. Tai įrodo, jog kelioninės TRAVENO kojinės yra gera investicija į sveikatą, nesvarbu keliaujate lėktuvu, mašina, autobusu ar traukiniu.

SIGVARIS patarimai  keliautojams

TRAVENO kompresinės kojinės• Dėvėkite patogus drabužius.
• Pajudinkite pėdas ir kulkšnis kas 30 minučių: 10 kartų pėdas lenkite aukštyn ir žemyn, 10 kartų sukite „apskritimus“ pėdomis per čiurnos sąnarį. Nekryžiuokite kojų. Ištieskite  ir sulenkite kojas. Reguliarus judėjimas yra svarbus.
• Jeigu yra galimybė kas dvi valandas pavaikščiokite.
• Gerkite daug skysčių, kad išvengtumėte dehidratacijos. Venkite alkoholio.
• Dėvėkite TRAVENO by SIGVARIS kojinės, nes jos padės jums išvengti „ekonominės klasės sindromo”, dar žinomo kaip ištinusios kojos ir kulkšnys, kojų skausmai, ir net kraujo krešulių ir giliųjų venų trombozės.

TRAVENO by SIGVARIS kelioninės kojinės yra geriausia investicija į sveikas kojas, todėl rekomenduojama jas turėti bei dėvėti kiekvienos kelionės metu.

TRAVENO by SIGVARIS video

Šias ir kitas kompresines kojines galite įsigyti UAB IDEMUS parduotuvėse „Šiuolaikinė ortopedija“ Viršuliškių g. 34 ir Vytauto g. 24 Vilniuje bei  internetinėje svetainėje www.idemus.lt

UAB IDEMUS – Šiuolaikinėje ortopedijoje konsultuoja patyrę Lietuvos kraujagyslių chirurgai (angiochirurgai). Plačiau apie konsultacijas Vilniuje sužinoti galite: kraujagyslių chirurgų konsultacijos Vilniuje.

 

Įsigykite keliaujantiems skirtas kompresines kojines

[magento category=”4″ suffix=” EUR” name=”%TRAVENO%”]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *