SIGVARIS – komfortiškos ir efektyvios kompresinės kojinės venų ligų gydymui ir profilaktikai

SIGVARIS – Šveicarijoje įsikūrusi įmonė, kuri gamina kompresines kojines venų ligų gydymui ir profilaktikai. SIGVARIS apjungia 150 metų patirtį, glaudų ryšį su medikų bendruomene ir naujausias technologijas, siekiant sukurti kompresines kojines, kurios yra madingos, funkcionalios ir efektyvios.

Specialus kojinių mezgimas išgauna laipsnišką kojos spaudimą, kuris maksimaliai apspaudžia čiurną ir laipsniškai mažėja link kojos viršaus. Tokio pobūdžio kompresija suaktyvina kraujo ir limfos apytaką kojose.

Ieškote įvairaus kompresinių kojinių modelių pasirinkimo? UAB IDEMUS rasite platų SIGVARIS asortimentą – nuo sportinių kojinių iki profilaktinių/gydomųjų kompresinių pėdkelnių, puskojinių ir kojinių iki šlaunies viršaus, kojinių su diržu ir kt., kurios skatina kojų sveikatą ir gijimą.

Profilaktinių kojinių apspaudimas

SIGVARIS profilaktinių kojinių apspaudimas būna: 140D, 280D, 330D, 15-18mmHg.

Profilaktinės kojinės yra lengvesnio suspaudimo nei gydomosios. Jas gali naudoti vyrai ir moterys, norintys didesnio komforto dienos metu ir siekiantys ateityje išvengti venų susirgimų. Tai nepakeičiama priemonė kiekvienam žmogui, o ypač:

– dirbantiems ilgo sėdėjimo ar stovėjimo reikalaujantį darbą. Ilgo sėdėjimo metu nedirba blauzdos raumenys, kraujotaka sulėtėja. Dažnai to pasekmė – kojų sunkumas,  nuovargis, skausmas.

–  keliaujantiems (lėktuvu, automobiliu, autobusu). Ilgai trunkančių kelionių metu sutrinka kraujo apytaka kojose. Tai skatina venų ligų atsiradimą.

 – nėščiosioms, nes nėštumas – vienas didesnių faktorių venų ligoms atsirasti. Jo metu pasikeičia kraujo tūris bei sudėtis, sumažėja kraujagyslių elastingumas, pablogėja kraujotaka dėl vis didėjančio vaisiaus svorio bei didėja apkrova kojoms dėl augančio būsimos mamytės svorio.

SIGVARIS gydomųjų kompresinių kojinių apspaudimas

I kompresinė klasė 18-21mmHg;

II kompresinė klasė 23-32mmHg;

III kompresinė klasė 34-46mmHg;

IV kompresinė klasė ≥ 49 mmHg.

Gydomosios kompresinės kojinės yra naudojamos tiek profilaktikai padidintą riziką turintiems žmonėms, tiek gydymui, po operacijų. Pati silpniausia (1-oji) gydomųjų kojinių klasė yra rekomenduojama kaip profilaktinė priemonė turintiems padidintą riziką susirgti venų ligomis.

Stipresnės kompresinės klasės kompresinės kojinės yra skiriamos gydytojo. Rekomenduojama kasmet profilaktiškai apsilankyti pas kraujagyslių chirurgą, kuris paskirs reikiamą gydymo formą ir būdą.

-SIGVARIS sportinės kojinės: kojinės aktyviam gyvenimui, sportui, 20-30mmHg.

Šios kojinės gerina kraujotaką, didina raumenų aprūpinimą deguonimi, o tai pagreitina jų atsistatymą, mažiau skauda raumenis, padeda išvengti mėšlungio.

Jeigu jūs vertinate prabangius audinius, natūralų pluoštą ir gražią išvaizdą – SIGVARIS suteiks jums geriausią pasirinkimą.

Kompresines kojines galite įsigyti:

“Šiuolaikinė ortopedija“ Viršuliškių g. 34, Vilnius, +370 612 33 888

“Šiuolaikinė ortopedija“ Vytauto g. 24, Vilnius, +370 612 00 888

SIGVARIS kompresinių kojinių asortimentą rasite:

www.idemus.lt

UAB IDEMUS – Šiuolaikinėje ortopedijoje konsultuoja patyrę Lietuvos kraujagyslių chirurgai (angiochirurgai). Plačiau apie konsultacijas Vilniuje sužinoti galite: Kraujagyslių chirurgų konsultacijos Vilniuje

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *